Szolgáltatások

Szájsebészet

Rendelőnkben mód nyílik mindenféle ambuláns ellátásban végezhető kisműtét elvégzésére a bonyolult fogeltávolítástól kezdve a cisztákon át a bölcsességfogak eltávolításáig. Felszerelésünk lehetővé teszi a különösen kellemetlennek vélt fogsebészeti beavatkozások elvégzését, minimális trauma mellett. Nálunk a véső és a kalapács, mint eszköz, szóba sem kerül.

Implantológia, fogbeültetés

Az elvesztett pillérfogak pótlására az implantológia mára már a mindennapok gyakorlatává vált, gyermekbetegségeit kinőtte. A műgyökér beültetése helyi érzéstelenítésben történik, és a páciensek elmondása szerint meglepően kis kellemetlenséggel jár. A hagyományos implantátumoknál a seb csontos gyógyulása után – néhány hónap múlva vagy akár azonnal – elkészíthető a végleges fix pótlás, amit a betegek rendszerint nagy megelégedéssel viselnek.

Rendelőnkben a német Oraltronics, a svájci Dr. Ihde-Dental Allfit és az amerikai IMTEC csúcsminőségű implantátumrendszereket használjuk.

Fogfehérítés, esztétikus fogászat, fogkozmetika

A páciensek egyre növekvő esztétikai igényeit a fogászati ipar rohamléptekben igyekszik kielégíteni. Rendelkezünk a legmodernebb, fémmentes fogpótlások, koronák elkészítéséhez szükséges anyagokkal, és technikai hátérrel.

Röntgen

Rendelőnkben helyben megoldható a röntgen készítése, melynek nagy előnye, hogy kezelés közben is ellenőrizhető az aktuális állapot a szükségleteknek megfelelően.

Fogszabályozás

Rendelőnkben elérhető gyermek és felnőtt számára a lehető legkülönfélébb fix és kivehető fogszabályozó készülékek széles skálája a hagyományos fém készülékektől a szinte láthatatlan, esztétikus megoldásokig.